Categories:

Een fantastische dag gehad bij verzorgingshuis ‘De Ameideflat’ in Helmond stad met John van der Heijden.

Op 22 januari was de eerste editie van het Golden Oldies Muziekfeest. Een geslaagde dag voor zowel ons als alle bewoners van het verzorgingshuis. Wat hebben wij gedaan?

Met onze hard verdiende centen van een van onze andere projecten hebben wij een zo leuk mogelijke dag proberen te organiseren. Eens een wat andere dag dan anders voor de bewoners van de Ameideflat. De gehele middag hebben wij de hulp ingeroepen van John van der Heijden. Een veelzijdige muzikant maar vooral perfecte entertainer voor het publiek van de Ameideflat. Met een zeer leuk programma heeft John van der Heijden opgetreden voor de bewoners met diverse acts en bekende meezingers. Vanaf minuut 1 zat de sfeer er goed, en dat werd naarmate de tijd verstreek alleen maar meer!

Uiteraard waren wij zelf ook aanwezig om, samen met het personeel van de Ameideflat, de gasten te voorzien van hapjes, drankjes en een lekker borreltje. Al met al een zeer geslaagde middag, waarbij meerdere bewoners hebben aangegeven de leukste middag sinds tijden beleefd te hebben!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *